Έφυγε από κοντά μας ο Αριστείδης

Ο Αΐμονας είναι πλέον πιο φτωχός, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Αριστείδης Τζεδάκης. Ο Θεός να τον αναπαύσει και συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Παραθέτουμε παρακάτω την ανάρτηση του Μανώλη Σαμόλη από τον προσωπικό λογαριασμό facebook που τα λέει όλα:

«Χάσαμε πάλι ένα σημαντικό δικό μας Άνθρωπο στο Χωριό μας.
Ναι είναι αλήθεια Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ δεν είναι πια κοντά μας!!!! Κατέληξε σήμερα το απόγευμα στο ΠΑΓΝΗ στην ΜΕΘ ύστερα από πολλά νοσήματα πού ταλάνιζαν. Η είδηση μας ήρθε σαν κεραυνός . Ο ΑΪΜΟΝΑΣ στερείται αξιόλογο τέκνο του. Για την προσφορά τού Ανθρώπου αυτού τόσο στην Κοινότητα πού επί 35 συναπτά έτη υπηρέτησε όσο και στην Εκκλησία για μισό αιώνα και πλέον θα χρειαζόταν τόμοι βιβλίων να την χωρέσει. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός, καλοσυνάτος, πάντα νηφάλιος πάντα με το ό χαμόγελο στα χείλη, ακόμα και στα μικρά παιδιά ήταν αγαπητός.
ΕΔΩ λοιπόν δημιουργείται ένα ΓΙΑΤΙ !! Ποιο ήταν το αντάλλαγμα ή ανταμοιβή του για τις πράξεις του;; Η μοίρα του λοιπόν όχι μόνο δεν βοήθησε αλλά τού έπαιξε άσχημα παιγνίδια. Ο Πρόωρος θάνατος της συζύγου αλλά και ο χαμός τού γιού του σε νεαρή ηλικία ήταν γεγονότα πού τον τσάκισαν κυριολεκτικά. Εγώ θα έλεγα ακόμα ότι και ο χαμός της αγαπημένης αδελφής Θεονύφης (πού και αυτή τον λάτρευε ήταν ακόμη μια μαχαιριά στην ήδη λαβωμένη καρδιά του!!! Πόσο λοιπόν να αντέξει αυτή η καρδιά;
Ή αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει Τα νοσήματα πολλά ψυχικά και σωματικά. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!! Θα ήθελα να σού ευχηθώ αγαπημένε κουμπάρε μου εκεί πού θα πας απαλλαγμένος από τα βαριά νοσήματα πλέον να βρεις την ηρεμία και να συναντήσεις τα αγαπημένα πρόσωπα αυτό θα είναι για σένα βάλσαμο παρηγοριάς. Καλό σου ταξίδι> Καλό παράδεισο να έχεις……..
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ στην οικογένειά του και ιδιαιτέρως στην κόρη του και αγαπημένη μας ΓΕΩΡΓΙΑ και στον δικό μας ΑΛΕΚΟ καθώς στην εξαιρετική νύφη ΕΛΕΝΗ και να τους πω ότι πρέπει να είναι ήσυχοι με την συνείδησή τους διότι δίπλα του τον φρόντισαν αγόγγυστα μέχρι τέλους να τούς ευχηθώ να ζήσουν πολλά χρόνια να τον θυμούνται γιατί το άξιζε…….»

Η φωτογραφία από τον λογαριασμό facebook Αΐμονας Μυλοποτάμου

0 replies

Μοιραστείτε τα σχόλια σας
(απαιτείται έγκριση από τον διαχειριστή):

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *