Αγίου Παντελεήμονα 2019

Δημοσίευση του πατήρ Θεόδωρου Σηφάκη στο facebook:

Εκ βάθους καρδίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πατέρα Δαυίδ Μιγαδάκη ,τους Ιεροψάλτες τον κ. Μιχαήλ Σαμόλη, τον κ. Νικόλαο Σπανακάκη τον κ. Αστρινό τον κ. Αριστείδη Τζεδάκη. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Αίμονα τον κ. Ανδρέα Μαγκωνάκη τον κ. Μανούσο Λιναρίτη τον κ. Εμμανουήλ Λιναρίτη τον κ. Νικόλαο Τζεδάκη. Τις κυρίες κ. Καλλιόπη Λιναρίτη και την κ. Μαρία Σηφάκη. Τους ανθρώπους που προσέφεραν από τα Δώρα της Καρδιάς τους. Τα Σούπερ Μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ την Εταιρεία κατεψυγμένων ειδών ΚΟΚΑΛΗ τον κ. Μιχαήλ Σηφάκη τον κ. Ζαχαρία Τερζάκη τον κ. Ανδρέα Πετούση.

Για την βοήθεια και προετοιμασία του Ναού τον κ. Βασίλειο τον κ. Αριστοτέλη τον κ. Βασίλειο και Σταυρό Σηφάκη.

Επίσης τις οικογένειες που προσφέρουν και επιμελούνται κάθε χρόνο για το γεύμα όλων των Προσκυνητών, του κ Γεώργιου και Ευαγγελίας Μπαλοπίτα του κ. Νικολάου και Σοφίας Μπαλοπίτα της κ. Βασιλικής Μπαλοπίτα και την κ. Χρυσούλα Μπαλοπίτα.

Καθώς και τους κ. Σπυρίδωνος Τερζάκη και κ. Μιχαήλ Τερζάκη. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αΐμονα την κ. Ειρήνη Λιναρίτη- Κοντογιάννη την κ. Ιωάννα Μουλουδάκη όλους– που συμμετείχαν από τον ποιο Μικρό Μέχρι τον ποιο Μεγάλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Ο Άγιος Θεός διά Πρεσβειών του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος να ευλογεί τις οικογένειες σας και την ζωή σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.

Φωτογραφίες από Αΐμονας Μυλοποτάμου

Άλλες φωτογραφίες από τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2019