Χριστούγεννα 2022 – Ενημερωτικό δελτίο

voskos

Άλλος ένας χρόνος πέρασε…

Πάντα τέτοια εποχή καθένας αναλογίζεται τι πρόσφερε η χρονιά που πέρασε, τις ευχάριστες ή δύσκολες στιγμές που πέρασε, τις προκλήσεις αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε και προγραμματίζει, εύχεται κι ελπίζει για μια καλύτερη νέα χρόνια.

Εμείς έχουμε χρέος και πρέπει πάντα να θυμόμαστε τη γέννηση του Θεανθρώπου και να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα σε όλη την οικουμένη για αγάπη, συγχώρεση, ευημερία και πάνω από όλα υγεία.

Αΐμονας 2022

Η φετινή χρονιά στον Αΐμονα κύλισε ήρεμα καθώς όλος ο κόσμος ξεκίνησε να επιστρέφει στην κανονικοτητα. Δείτε το 2022 μέσα από τη σελίδα μας.

Νέο διοικητικό συμβούλιο

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Στις 20 Οκτωβρίου και μετά την πρώτη συνάντηση κα μετα από κοινή απόφαση ορίστηκε και εκλέχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ψευδώνυμα  στο YouTube

Τα ψευδώνυμα στο YouTube είναι πλεόν γεγονός σε κάθε κανάλι. Μπορείς κάποιος να επιλέξει το ψευδώνυμο που επιθυμεί κι έτσι γίνεται πιο εύκολα στην αναζήτηση. Επισκεφτείτε το κανάλι μας και κάντε εγγραφή στο https://www.youtube.com/@AimonasMylopotamou
Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας στείλει κάποιο βίντεο ή κάποιο σύνδεσμο από βίντεο κι εμείς θα το ανεβάσουμε στο κανάλι μας αναφέροντας πάντα την πηγή. Επιλέξτε κάποιον από τους τρόπους επικοινωνίας μας στο τέλος του ενημερωτικού δελτίου.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα ποίημα του Δημήτρη Βασ. Σαμόλης που είναι στο πνεύμα των ημερών.
Τα Χριστούγεννα του γέρο – Βοσκού (ποίημα από τον Δημήτριο Β. Σαμόλη)

Εκ μέρους της ιστοσελίδας μας aimonas.gr αλλά και του νέου διοικητικού συμβουλίου θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2023 να φέρει υγεία, ευτυχία και ευημερία.

0 replies

Μοιραστείτε τα σχόλια σας
(απαιτείται έγκριση από τον διαχειριστή):

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *